Deze website gebruikt cookies - Meer info - Ok, ik snap het
Toggle Nav

Graszoden, tuinbeplanting, haagbeuken, sierheesters

Winkelwagen

Graszoden

geen

De graszoden van Kwekerij Groenwold zijn van zeer goede kwaliteit, de graszoden worden namelijk zonder netten en andere kunstmatige stoffen gekweekt, geteeld en gesneden. De graszoden worden na het snijden in handige rollen geleverd, zodat er in zeer korte tijd een ruim gazon kan worden gelegd.

Laten leggen?

In overleg kunnen wij uw oude graszoden verwijderen, de nieuwe professioneel leggen. Neem hiervoor contact met ons op (0598-422848)

Eventueel komen wij langs om de huidige situatie in te schatten. Om goed maatwerk te kunnen leveren is hier geen vooraf gedefiniëerde prijs beschikbaar.

De graszoden van Kwekerij Groenwold zijn van zeer goede kwaliteit, de graszoden worden namelijk zonder netten en andere kunstmatige stoffen gekweekt, geteeld en gesneden.

De graszoden worden na het snijden in handige rollen geleverd, zodat er in zeer korte tijd een ruim gazon kan worden gelegd.

  • U krijgt de beste kwaliteit gras, dat op een duurzame manier gekweekt is door onze eigen medewerkers zonder plastic netten in uw gras.
  • U krijgt de garantie van hoge kwaliteit gras dat lang mee gaat. Wij leveren geen gras dat niet aan onze strenge eisen voldoet of dat snel kapot kan gaan.
  • U kunt het gras voor diverse toepassingen gebruiken, waaronder ook op locaties waar veel mensen over het gras heen lopen. Ons gras kan zeker tegen een stootje!
  • U kunt het gras niet alleen bestellen, maar ook meteen door onze experts laten leggen. Door de graszoden door onze medewerkers te laten leggen, weet u zeker dat het leggen van het gras goed gebeurt en bespaart u bovendien tijd en energie. Het leggen van de graszoden door onze medewerkers wordt altijd voor een lage prijs gedaan.
  • U profiteert van een aantrekkelijke prijs voor kwalitatief hoogwaardig gras, zodat u niet te veel hoeft te investeren in uw nieuwe graszoden. Door uw gras meteen bij de kweker te kopen, hoeft u geen tussenpartijen te betalen en dit betekent dat u veel geld bespaart.
  • U kunt uw graszoden eenvoudig online bestellen, zodat u uw gras kunt kopen zonder dat u de deur uit hoeft. Zelfs als u grote hoeveelheden gras wilt bestellen, kunt u dit online regelen.

Let op: afhaaladres, ook voor graszoden, is Kloosterpad 1, Schildwolde

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan