GRASZODEN

Graszoden bestellen bij Kwekerij Groenwold

Gaat u uw tuin restylen, gaat u een geheel nieuwe tuin aanleggen of wilt u het oude gras in uw tuin vervangen? Dan kunt u uw nieuwe gras online bestellen bij Kwekerij Groenwold. Kwekerij Groenwold heeft al twintig jaar ervaring in het kweken van het beste gras en helpt u graag uw tuin een opfrisbeurt te geven. Door uw gras direct bij Kwekerij Groenwold te bestellen, profiteert u van diverse aantrekkelijke voordelen. Welke voordelen dit zijn en wat voor gras Kwekerij Groenwold levert, leest u op deze pagina.

 

Graszoden bestellen? Doe het direct bij de kweker

Kwekerij Groenwold heeft een groot aantal eigen kweekvelden waar het gras op enkele hectare grond geheel duurzaam gekweekt wordt zonder gebruik te maken van plastic netten. Het Nederlandse klimaat is uitermate geschikt voor het kweken van gras en onze medewerkers hebben al jarenlange ervaring in het duurzaam kweken van de beste kwaliteit gras. Door de combinatie van het goede klimaat in Nederland voor het kweken van gras, onze jarenlange ervaring in het vak en onze nauwkeurigheid bij het kweken van gras, leveren wij u altijd de beste graszoden.

Door het gras duurzaam te kweken op onze eigen kweekvelden, kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen en u verzekeren dat u een topproduct krijgt. Bestelt u uw graszoden bij een verkoper die het gras niet zelf teelt, dan kunt u deze garantie niet krijgen. Deze verkoper heeft namelijk geen invloed op het kweekproces van het gras, wat betekent dat hij geen invloed heeft op de kwaliteit van het gras dat u bestelt. Omdat wij ons gras zelf kweken, hebben wij de kwaliteit van uw graszoden helemaal zelf in de hand en dit betekent dat u bij ons de hoogste kwaliteit graszoden kunt bestellen.

 

Neemt u uw graszoden direct af bij Kwekerij Groenwold, dan profiteert u van de volgende aantrekkelijke voordelen:

 U krijgt de beste kwaliteit gras, dat op een duurzame manier gekweekt is door onze eigen medewerkers.

 U krijgt de garantie van hoge kwaliteit gras dat lang mee gaat. Wij leveren geen gras dat niet aan onze strenge eisen voldoet of dat snel kapot kan gaan.

 U kunt het gras voor diverse toepassingen gebruiken, waaronder ook op locaties waar veel mensen over het gras heen lopen. Ons gras kan zeker tegen een stootje!

 U kunt het gras niet alleen bestellen, maar ook meteen door onze experts laten leggen. Door de graszoden door onze medewerkers te laten leggen, weet u zeker dat het leggen van het gras goed gebeurt en bespaart u bovendien tijd en energie. Het leggen van de graszoden door onze medewerkers wordt altijd voor een lage prijs gedaan.

 U profiteert van een aantrekkelijke prijs voor kwalitatief hoogwaardig gras, zodat u niet te veel hoeft te investeren in uw nieuwe graszoden. Door uw gras meteen bij de kweker te kopen, hoeft u geen tussenpartijen te betalen en dit betekent dat u veel geld bespaart.

 U kunt uw graszoden eenvoudig online bestellen, zodat u uw gras kunt kopen zonder dat u de deur uit hoeft. Zelfs als u grote hoeveelheden gras wilt bestellen, kunt u dit online regelen.

Wilt u van deze voordelen profiteren? Bestel uw graszoden dan direct bij Kwekerij Groenwold. Na het bestellen van de graszoden, kunt u uw gras bij Kwekerij Groenwold ophalen of door onze medewerkers laten leveren. Wilt u de graszoden niet zelf leggen na graszoden bestellen, dan kunnen onze gespecialiseerde medewerkers dit voor u doen. Zij geven u eerst advies over het beste moment om de graszoden te leggen, om vervolgens over te gaan tot actie.

 

Graszoden bestellen: gras voor alle toepassingen

De graszoden die wij kweken, zijn geschikt voor alle mogelijke toepassingen. Dit komt omdat ons gras van hoge kwaliteit is, wat betekent dat het niet enkel te gebruiken is op een gazon waar u niet vaak overheen loopt. U kunt de graszoden bijvoorbeeld gebruiken voor het nette gazon in uw tuin, maar ook op speelvelden waar veel kinderen en/of honden komen en op schaduwplekken in uw tuin waar gras doorgaans wat moeilijker groeit. Door de hoge kwaliteit van onze graszoden, kunt u het gras overal neerleggen zonder dat het kapot gaat, niet goed groeit of op een andere manier niet aan uw eisen en verwachtingen voldoet. Zelfs als u dagelijks ravottende kinderen op uw gras heeft zitten, blijft het hoge kwaliteit gras van Kwekerij Groenwold lange tijd meegaan en er altijd netjes uit zien.

Ook als u graszoden wil laten leggen op een voetbalveld, in een speeltuin of in de tuin van een school of bedrijf, kunt u bij ons terecht. Wij bedienen niet alleen particulieren die kleinere hoeveelheden gras nodig hebben, maar leveren onze graszoden ook aan bedrijven die grotere partijen van ons gras willen afnemen.

De graszoden zijn op rol, de breedte is ongeveer 40 cm en de rollen zijn ongeveer 250 cm (2,5 Meter) lang, totaal ongeveer 1m2 per rol. Het gewicht is afhankelijk van de vochtigheid maar gemiddeld 23 KG per rol. 

Powered By OpenCart
Kwekerij Groenwold © 2023